System Announcements

  • Verwijderen Collaborate Recordings (Friday, October 15, 2021)
    Let op!
    De Collaborate Recordings van vóór 1 september 2020 worden verwijderd. Zie het Blackboard Homescherm ( PopUp) voor meer informatie.

Je bent nu uitgelogd

klik linksonder op windows logo en vervolgens op en kies SIGN OUT..

 

 

You are now logged out

select in the left corner below and choose and click SIGN OUT..